Leave Your Message
010203

Produk Utama

11239y

tentang Kami

Dongguan Taijishan Mesin Equipment Co., Ltd.

Diadegkeun dina 2002, ngawengku wewengkon total ngeunaan 100.000 méter pasagi. Éta mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi modéren anu museurkeun kana panalungtikan mesin sareng pamekaran, produksi sareng penjualan. Panungtun precision tipe pilar-speed tinggi punch pencét, ros-rosan tipe ultra-precision punch pencét,-speed tinggi precision mesin pos tiis, mesin screw, mesin nut jeung produk lianna dihasilkeun ku parusahaan geus lega muji di industri. Perusahaan nganggap inovasi sareng téknologi salaku pondasi bisnisna, sareng parantos ngadegkeun tim téknis R&D anu kualitas luhur, canggih sareng canggih.

nempo leuwih

SERTIFIKAT KAMI

API 6D, API 607, CE, ISO9001, ISO14001, ISO18001, TS. (Upami anjeun peryogi sertipikat kami, mangga ngahubungi)

sertipikat kahormatan
sertipikat kahormatan
sertipikat kahormatan
sertipikat kahormatan
sertipikat kahormatan
sertipikat kahormatan
010203040506

bérita paling énggal

010203
010203040506070809