Leave Your Message
010203

Produk Utama

11239y

babagan awake dhewe

Dongguan Taijishan Machinery Equipment Co., Ltd.

Iki diadegaké ing taun 2002, sing jembaré watara 100.000 meter persegi. Iki minangka perusahaan teknologi modern modern sing fokus ing riset lan pangembangan mesin, produksi lan penjualan. Pilar pandhuan presisi jinis pukulan kacepetan dhuwur, jinis knuckle ultra-precision punch press, mesin heading kadhemen presisi kacepetan dhuwur, mesin sekrup, mesin kacang lan produk liyane sing diprodhuksi dening perusahaan wis akeh dipuji ing industri. Perusahaan nganggep inovasi lan teknologi minangka pondasi bisnis, lan wis nggawe tim teknis R&D sing bermutu, canggih lan canggih.

ndeleng liyane

SERTIFIKAT KITA

API 6D, API 607, CE, ISO9001, ISO14001, ISO18001, TS. (Yen sampeyan butuh sertifikat, hubungi)

sertifikat pakurmatan
sertifikat pakurmatan
sertifikat pakurmatan
sertifikat pakurmatan
sertifikat pakurmatan
sertifikat pakurmatan
010203040506

kabar paling anyar

010203
010203040506070809